A është kjo femra që ndau Robertin nga Nora?!

A është kjo femra që ndau Robertin nga Nora?!

Nora Istrefi dhe Robert Berisha i kanë dhënë fund martesës së tyre disa vjeçare.

Dy ditë më parë Robert Berisha konfirmoi ndarjen nga Nora Istrefi pas plot 13 vjetësh lidhjeje. Berisha u shpreh se dashuria mes tyre kishte mbaruar, por që kjo nuk do të thotë se do bëhen armiq, pasi sipas tij ata do jenë shokë deri në fund të jetës.

Disa muaj më parë, ka qenë modelja Lei Kraja e ftuar në emisionin “Shiko Kush Luan”, u shpreh se po të mos ishte i martuar Roberti do të lidhej me të, në qoftë se edhe ai do pranonte një gjë të tillë.

Lajme