Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime/Äksidènt Trägjik Në Rrugën Mitrovicë – Skenderaj

Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime/Äksidènt Trägjik Në Rrugën Mitrovicë – Skenderaj

Äksidènt i rëndë në magjistralen Mitrovicë-Skënderaj, 3 ambulanca bartin të lën duarit

Një Äksidènt me të lënduar ka ndodhur sot në magjistralen Mitrovicë-Skënderaj.

Sipas dëshmitarëve, aksidenti që ka ndodhur në fshatin Tërrnavc është mjaft i rëndë, shkruan “Jepi zë”.

Ata thonë se tri ambulanca kanë marrë të lënduarit dhe kanë dërguar në Emergjencën e Spitalit të Mitrovicës.

Siç shihet edhe nga pamjet që ka siguruar “Jepi zë”, veturat kanë rëndë edhe disa metra në greminë.

Ndryshe, magjistralja Mitrovicë-Skënderaj është mjaft problematike pasi ka Äksidènt ( të shpeshta.

Lajme