Ai ka thene se jetonte në një hyrje paIIati te komunizmit, gazetari zbulon vilen Iuksoze 3 katëshe të Elvis Naçit, pse e fsheu?

Ai ka thene se jetonte në një hyrje paIIati te komunizmit, gazetari zbulon vilen Iuksoze 3 katëshe të Elvis Naçit, pse e fsheu?

Ja se ku banon Hoxhë Elvis Naçi- Një foto-pyetje për Shpëtim Deskun e “N’ Kosove Show” dhe Xhematin e Youtube

Hoxhë Elvis Naçi zgjodhi emisionin e Shpëtim Deskut, drejtuesit të emisionit “N’ Kosove Show”, për të treguar për publikun e gjerë shtëpinë ku banon. Dhe me këtë rast tregoi banesën e tij të vjetër familjare të kohës së komunizmit, në Rrugën “Ali Demi”, në Tiranë, të përbërë nga një dhomë e një kuzhinë. Në fakt, ky apartament dhe ai përballë tij, janë në pronësi të vëllait të Hoxhë Elvisit.

Hoxhë Elvisi jeton në këtë shtëpi trekatëshe (vilë) që shikoni në fotografi, në zonën e quajtur “Fresku” në Tiranë, në anë të Xhamisë së Artë. Në këtë xhami Hoxhë Elvisi bën tani videot me ligjërata për xhematin e Youtube.

Vila dhe xhamia janë ndërtuar dhe kanë pasur si pronar z. Hergys Rreli, pikërisht pronarin e Spitalit “Continental” të blerë nga hoxha i nderuar që tregon se ky transaksion financiar ka qenë shumë më i ndërlikuar se sa duket.

Lajme