Mihrija ju çon “selam“  Kjo është e turpshme për ju që të …

Mihrija ju çon “selam“ Kjo është e turpshme për ju që të …

Si mysafire në emisionin e mëngjesit #gjesi në T7, këngëtarja e njohur Mihrije Braha, ka shprehur një mllef të madh ndaj qeverisë për masat kundër Cov.id-19. “Në momentin kur rrëzohet qeveria në kulmin e pandemisë e karantinës dhe si intereson populli, ky është një zhgënjim i madh”, u shpreh këngëtarja /Pamje mePosht duke e hap hapsiren re kalmeuse.

Lajme