Kështu duket sot fëmija i lindur me shenjën e zemrës në ballë

Kështu duket sot fëmija i lindur me shenjën e zemrës në ballë

Çdo person ka diçka të veçantë që e dallon nga të tjerët, një nishan në një pjesë të trupit, një hundë në formë të çuditshme ose një shenjë të veçantë.

Cynar është një fëmijë turk shumë i veçantë, falë një shenje në formë zemre në ballin e tij, pak sipër vetullës së djathtë.

Vogëlushi, i cili tani është 4 vjeç, tashmë është shumë i famshëm në të gjithë botën dhe krenohet me rreth 2000 ndjekës në profilin e tij në Instagram, ku çdo ditë prindërit postojnë foto të tij dhe shenjës së veçantë.

Cynar lindi në 2015 në Ankara të Turqisë, prindërit Ceyda dhe Murat Engin kur e panë menjëherë pas lindjes, nuk arritën të mbanin emocionet.

Vogëlushi ka një shenjë të bukur në formë zemre që është unik dhe i paimitueshëm. Natyrisht edhe mamitë u habitën, pasi ishin të parat që e vunë re këtë veçanti të foshnjës.

“Ishte e vështirë të mbaje lotët kur personeli pastroi fëmijën dhe ne mund të shihnim shenjën në ballin e tij. U dashuruam me të që nga sekonda e parë!” Babai i tij Murat pohoi, një pamje e ëndërruar.

Sipas mjekëve, pothuajse çdo fëmijë lind me një shenjë lindjeje, por një detaj si ai i Cynar është i paimagjinueshëm. Edhe personeli mjekësor ishte magjepsur, aq sa donin ta fotografonin fëmijën sikur të ishte një VIP i rëndësishëm.

Tani ai është një djalë i bukur 4 vjeç, ndryshe nga gjithë të tjerët, për shkak të kësaj shenje shumë të veçantë që është sipër vetullës së djathtë. Prindërit Murat dhe Ceyda më pas hapën një llogari në Instagram për të gjithë ata njerëz kureshtarë që donin të shihnin shenjën e Cynar-it.

Ata donin që të gjithë të admirojnë thesarin e tyre, djalin e tyre të mrekullueshëm. Sipas babait të tij, ka kaq shumë njerëz që i afrohen dhe duan ta fotografojnë atë.

“Ata të gjithë janë të buzëqeshur dhe mbeten të magjepsur nga shenja e tij e veçantë, në formë zemre. Ai u mbiquajt nga të gjithë djali i dashurisë ”. Nuk ka asgjë për të shpjeguar, është një emër krejtësisht i përshtatshëm.

Lajme