Djali i Hashim Thaqit: Edhe 100 Albina sun i vijn bebes tem as dej te themra… !

Djali i Hashim Thaqit: Edhe 100 Albina sun i vijn bebes tem as dej te themra… !

Djali i presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, Endrit Thaçi dje për herë të parë ka dal në një intervistë për media ku ka folur për jetën e tij dhe për rininë e Kosovës, të cilët i ka krítíkuar.“Të rinjtë duhet me punu jo mu sill kafeve. Ka plot vende pune ne Kosove.

“THUMB” është seksion i lajmeve satirike të Gazeta Kosoves, lajmet e paraqitura këtu nuk korespondojnë me të vërtetën. Çdo përngjasim është i qëllimshëm për arsye përqeshjeje të fenomeneve të mbrapshta.Ai madje ne pyetjen qe si e ka pritur fitore e Albin Kurtit,, ai eshte pergjigjur qe edhe 100 Albina me qen nuk mund te behen si babai i tij Hashim Thaci..

Lajme