Hoti : Ne do ta zh dukim Vetevendosjen si parti shume shpejt?

Hoti : Ne do ta zh dukim Vetevendosjen si parti shume shpejt?

Kandidati i LDK-së për kryeministër, Avdullah Hoti, duke folur për Lëvizjen Vetëvendosje, ka pa rashikuar zhdukjen e saj nga ske na politike. “Ka pasë edhe episode të caktuara, ek sperimente të një partie që pas një sezone është zhd ukur. Ka pasë në Greqi, Austri, dhe në vende tjera…”, është shprehur Hoti, njofton Klan Kosova. “[Lëvizja Vetëvendosje do të zhd uket] plotësisht sepse nuk ka ba zament. LDK ka momente të mira dhe jo shumë të mira, por st andard ka që ndruar dhe nuk i ka ndry shuar vl erat” .

“Kurrë nuk kemi ndry shuar në pa rimet tona si parti. Nuk jemi parti se zonale”.

Lajme