Fatmir Limaj:Pa Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin Kosova ende nuk do të ishte në liri…

Fatmir Limaj:Pa Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin Kosova ende nuk do të ishte në liri…

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, në emisionin “Debat” në RTK ka folur për procesin e tij gjyqësor në Ha.gë dhe proceset gj.yqësore të E.ULEX-it, si dhe për zhvillimet në vend.“Pa këta njerëz, Thaçin, Krasniqin, Veselin, Selimin e të tjerët nuk do të kishte UÇK dhe pa UÇK nuk do të kishte liri”, ka thënë Limaj, raporton “Epoka e re”. Ai ka thënë se është gabim nga kushdo që i gëzohet shkuarjes së çlirimtarëve në H.agë.Sipas Limajt, ata janë në Hagë për të mbrojtur l.ftën çlirimtare.Kjo nuk është punë individësh. Kjo është për UÇK-në”, është shprehur Limaj.

“Neve nuk mundet askush për të na ndalur që të flasim për padrejtësinë që po na i bëhet vendit tonë”, ka thënë Limaj.Lideri i Nismës ka thënë se insitucionet e vendit duhet të bëjnë më shumë për t’i mbrojtur çlirimtarët në Hagë.Fatmir Limaj ka bërë thirrje për unitet në këtë kohë.

Lajme