Braha: Qysht t’më  konvenoj vet e bëjmë këtë …

Braha: Qysht t’më konvenoj vet e bëjmë këtë …

Këngëtarja e njohur, Mihrije Braha, është njëra nga artistet e cila i rezitoi kohës dhe vazhdon të jetë shumë e dashur për publikun shqiptar. Mihrije Braha arrin shumë shpesh të komentohet në medie, për shkak të deklaratave të saj, veçanarisht kur flet për politikanët.

E ftuar në emisionin “Gjesi”, ajo foli për situatën pandemike dhe masat e qeverisë.

“Nuk kam koment, nuk kam çka foli për këtë temë, qysh të ju konvenon vet e bëjnë”, u shpreh Braha.

Lajme