Vetëm pak muaj jetë, dasma që përloti të gjithë te pranishmit /VIDEO

Vetëm pak muaj jetë, dasma që përloti të gjithë te pranishmit /VIDEO

Kjo pady shim është një dasmë ndryshe nga të tjerat. Jo vetëm sepse nusja është në karrige me rrota, por sepse asaj i kanë mbetur vetëm pak muaj jetë.

Martine Kiliminster, një 28 – vjeçare nga Bradford u pa ral iz ua pasi u di ag nosti kua me ka nc er në shtyllën kurrizore. Ajo nisi të kishte dh im bje mesi në Qershor të këtij vitit, por për shkak të moshës, mj ek ët menduan se nuk bëhej fjalë për asgjë serioze.

Megjithatë, gjatë pushimeve në fund të Gushtit, situata u pë rke q e sua dhe papritur e reja nuk mund të ndjente më këmbët.

Skaneri tregoi se Martine kishte një tu mo r gjigant që po i shtypte shtyllën kurrizore.

E dia g no stiku ar me glio blast oma kurrizore e gradës së katërt, nëna e dy fëmijëve u pa raliz ua brenda 4 javëve dhe iu dha lajmi i tm er rsh ëm se kishte vetëm 18 muaj jetë.

Lajme