Zbulohet Se Cfare I Tha Vjosa Osmani Lajcakut Ne Mbledhje !! E Paska Dridhur Gjithe Ballkanin…

Zbulohet Se Cfare I Tha Vjosa Osmani Lajcakut Ne Mbledhje !! E Paska Dridhur Gjithe Ballkanin…

Zbulohet se cfare i tha Vjosa Osmani Lajcakut ne mbledhje !! E paska dridhur gjithe ballkanin… Vjosa Osmani ka pritur ne takim Emi.sarin e BEse per dialogun Kosove Serbi, Mirosllav Laj çak.
Osmani ka thene se me Lajçak kishin një dis.kutim shumë për mbajtë.sor per dialogun me Serbinë.

Osmani ka thene se ia ka bërë të qarte Laj.çakut se procesi i dialogut duhet të ketë një ri.shikim dhe të fillojë nje kapi.tull i ri në kete proces.

Osmani po ashtu u shpreh se do te ven.dosen vija të kuqe në dialog të cilat nuk lejojne te dis.kutohet per ku fijte e Kosovës, siç ka ndo.dhur më pare.

Lajme