Çfarë Po Ndodh Në PDK? Jep Dorëheqje Figura E Njohur

Çfarë Po Ndodh Në PDK? Jep Dorëheqje Figura E Njohur

Ish-kandidati për kryetar të Podujevës nga PDK, Naim Fetahu ka njoftuar se ka dhënë dorëheqje nga funksionet e tij në këtë parti.

Fetahu ka thënë se për arsye personale ka vendosur të ofrojë  dorëheqje nga pozita drejtuese në Degën e Partisë Demokratike në Podujevë.

Ai është shprehur se do t’i kthehet familjes larg së cilës ka qenë për një kohë të gjatë, për shkak të angazhimeve në parti.

“Prandaj, sot kam vendosur për arsye personale te jap dorëheqje nga pozita drejtuese në Degën e Partisë Demokratike në Podujevë. Kam vendosur që për një periudhë ti kthehem familjes.Kjo nuk do të thotë se unë heqë dorë nga politika. Deri në frymëmarrjen e fundit unë do të jem në shërbimin tuaj, sepse u jam borxhli për përkrahjen që ma keni dhënë ndër vite”, ka shkruar ndër të tjera ai.

Njoftimi i plotë:

Të nderuar qytetarë të Podujevës,
Po bëhen 30 vite që kur jam aktiv në jetën publike dhe në shërbim të të gjithë qytetarëve të Republikës se Kosovës.

Me besimin tuaj dhe përkushtimin tim, që nga paslufta kam shërbyer në pozita të ndryshme, duke filluar nga themelues e kryetar i parë i degës së PDK-së në Podujevë, deputet, zëvendësministër (në tri mandate), drejtor i ATK-së, e disa pozita tjera menagjeriale.

Të gjitha këto përgjegjësi shtetërore e institucionale i kam falë përkrahjes suaj. Besimi që ju më dhatë më bëri çdo herë e më energjik, të jem më obligues ndaj jush, ndërsa vlerësimin se sa ia kam arritur të jem afër jush do ta bëni më së miri ju dhe koha.Në zgjedhjet e fundit hyra në garë për kryetar të komunës me qëllimin e vetëm që ta bëjmë ndryshimin në Podujevë, me dëshirën që Llapit e Gollakut t’i kthejmë dinjitetin. Por qytetarët i dhanë dikujt tjetër ketë besim, dhe si të tillë të gjithë pa dallim duhet ta respektojmë.

Lajme