A Ju Kujtohet Ushtari I UCK-Së Që E Çoj Në Këmbë Hagën ? Nuk Ju Besohet Se Çfarë Punon Ai Sot Dhe Ku Ndodhet !!

A Ju Kujtohet Ushtari I UCK-Së Që E Çoj Në Këmbë Hagën ? Nuk Ju Besohet Se Çfarë Punon Ai Sot Dhe Ku Ndodhet !!

Ish ushtari i Uck zotëri Shefqet Kabashi i cili ishte dëshmitar kryesor për Ramush Haradinaj në tribu nalin e Hagës
për kri met e Dubravës si dhe kri.me tjera gjatë luftës së Kosovës.
Ai sot jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikes , ai ne Amerike ka shkuar në vitin 2005 që nga viti 2005 jeton në New York dhe punon me familjen e tij dhe vlle.zërit në një piceri.

Ai u be i njohur ne rastin e tribunales se Hages
Por kishte edhe nje shper thim ne vitin 2019 ndaj pushtetareve te Kosoves derisa ata ishin ne nje tubim dhe ky i fundit ndali tubimin.
Ai thote se duke pare jeten ketu ne Amerike se cfare kushte ka dhe duke e krahasuar ate me jeten ne Kosove shkaktar i vetem i kesaj jane vetem pushte.taret e shtetit por ne nuk mundemi te largohemi prej te vertetes .
Ai thote se i pashe aty push.tetaret me te korruptuar aty dhe nuk munda pa shperthyer sepse ata synimin e kane vetem per kapjen e ketij shteti.
Ai ndihet i renduar gjate asaj situate cfare ka ndodhur por Shefqet Kabashi thote se nuk munden ata me me per.faqesu mu e shume bashk.luf tetare te tjere.
Shefqet Kabashi ishte gjithashtu ne burgun e Nishit se bashku me Albin Kurtin.

Lajme