Shqiptarët ndër shekuj, musliman me qef e jo me zor

Shqiptarët ndër shekuj, musliman me qef e jo me zor

Kjo foto s’do koment Shqiptarë muslimanë ndër shekuj kanë qenë musliman me qejf, jo me dhu`në.

Shpërndaje ta shohin të gjithë ata që portretizojnë shqiptarët vetëm me kryqa.

Kjo eshte e verteta para shume viteve dhe ashtu do te ngelet deri ne fund.

Lajme