Mos dil pa LIKE / Nëna “takon” të birin të cilin e braktisi para 11 vitesh

Mos dil pa LIKE / Nëna “takon” të birin të cilin e braktisi para 11 vitesh

Emisioni Shqipëria Live bashkon mbas shumë vitesh nënën dhe të birin e saj. Dy ditë më parë, në Top Channel u transmetua historia e një familjeje rome që kishte rritur një fëmijë, të cilin e kishin gjetur në derën e banesës së tyre 11 vite më parë.

Këtë të premte, Esmeralda Kamena, mamaja e fëmijës, Iraldos që u rrit në këtë familje, mundi të bisedonte me të nëpërmjet emisionit. Esmeralda, në emision tregoi edhe jetën e saj të vështirë.

Pas 11 vitesh, nga Gjermania, Esmeralda, falenderon familjen të cilët rritën djalin e saj.

Lajme