Gati u bën 2muaj,del e vërteta e ngjarjes së Albert Krasniqit dhe babait të tij do tju HABISE…

Gati u bën 2muaj,del e vërteta e ngjarjes së Albert Krasniqit dhe babait të tij do tju HABISE…

Vijojnë të dalin në dritë detaje të reja nga ngjarja e rëndë pak ditë më parë në Prishtinë, ku shtetasi Skënder Krasniqi ‘eliminoi’ djalin e tij Albert Krasniqi pas disa konflikteve familjare që kishin patur. Mediat kosovare kanë siguruar dëshmitë e familajrëve të tij, por ajo që ka tr.onditur më shumë ka qenë dësh.mia e motrës së Albertit. Ajo ka deklaruar se e gjithë familja kishte rënë në h.all me 34-vjeçarin, deklaratë e cila implikon komplet rrjedhën e ngjarjes, sepse avokati i Skënder Krasniqit deklaroi se klienti i tij e kishte kryer aksi.dentalisht krimin.

Siç u raportua në media, menjëherë sapo bëri k.rimin, Skënder Krasniqi kalajmëruar policinë duke i thënë: “Hajdeni se e kam vr.arë djalin tim, Albertin”. Në polici, Skënderi ka deklaruar se pas përpla.sjes fizike me Albertin, ka arritur t’ia marrë të birit ar.mën e zj.arrit, por se nuk e di se çfarë ka ndodhur më pas dhe se si ka arritur puna deri tek shkrepja e ar.mës.

Lajme