Më bekoi Zoti me një mrekulli! Nuk u dorëzua dhe shpresoi gjithmonë/ Historia e gruas që lindi pas 15 vitesh përpjekje

Më bekoi Zoti me një mrekulli! Nuk u dorëzua dhe shpresoi gjithmonë/ Historia e gruas që lindi pas 15 vitesh përpjekje

Një grua që kaloi 15 vjet të jetës së saj duke u përpjekur të mbeste shtatzënë, ka lindur më në fund një fëmijë.
Fiona Muluskey, 48 vjeç, kaloi 5 procedura të dës htuara InVitro dhe madje dhe fillimin e menopauzës, para se më në fund të mund të lindte një fëmi.
Ajo dhe burri i saj Darren, 47 vjeç, filluan të përpiqeshin në muajin e tyre të mjaltit në 2004, por teksa javët, muajt dhe vitet kalonin, bëhej gjithmonë e më e qartë se diçka nuk ishte si duhej.

Lajme