E Dhimbëshme/ Antonela përlotet në studio kur tregon historinë e familjes: Ikëm me rrobat e trupit në Itali Pashë babën duke m byt nënën/

E Dhimbëshme/ Antonela përlotet në studio kur tregon historinë e familjes: Ikëm me rrobat e trupit në Itali Pashë babën duke m byt nënën/

Pas deb ateve në Prime ajo u ndje k eq dhe doli jashtë studio duke qa rë, ndërsa so tnë studio tregoi arsyen se pse u p rek.
Antonela tregoi se ka patur një jetë të vë shtirë dhe se i ati i saj tashmë i nd jerë, e dh un onte nënë n e saj.

Antonela; i falenderoj të gjithë që më ndenjën afër mu kujtuan ca gjëra që kam kaluar në familje.
Mu kujtua babi që nuk jeton më dhe atë rrë mujën që na bënte në shtëpi mua dhe familjes dhe mamit, kujtoj atë pjesën që po b
ërtisnin të gjithë dhe s’ndalonte më situata, e hu mba me dol ën lot vetvetiu.

Arjan Konomi: është akumulim, do thoja unë, se duket sa mirë si këto djem e vajza që dalin në tv, po në fakt është l odhje e madhe, prandaj mos i shihni me z ili se pas kësaj ka të tjera gjëra. Edhe Antonela që ne e njohim si vajzë lu fta rake, por koha akumulon një st res.

Antonela: Më kujtohet natën e fundit që na ka nx jerrë nga shtëpia dhe jemi ndarë aty. kemi shkuar në Itali se ai kë rcënonte se donte të ana vr iste neve dhe nanën, kemi shkuar në Itali me një veshje ne trup e me asgjë tjetër .

Pas një viti s’kishim dokumenta akoma dhe më thotë dikush në facebook ngush ëllime për babin, më ka mbet merak që s’kam qenë në va
rrim por nëna ime është një person i fortë që s’na ka bërë me ndi mungesën e babës , megjithatë ai duhet.

Ne jena 4 fëmijë dhe jam ndihmuar nënë ta ndihmojë, se po të na kishte lënë dhe ajo se di ku do ishim.
Kemi shkuar në Itali dhe u do rëzuam në pol ici që të a ndihmonin dhe na thanë s’kemi ca tu bëjmë , ikni ku të doni.

Kishim dhe vëllain 4 vjeç, binte shi atë ditë, del mami me pasaporta dhe thotë s’na pranojnë. Shefi i po licië e pa këtë skene dhe na strehoi, për dy vite jetuam në një qendër pastaj gjetëm punë dhe ia dolëm disi. Mami la gjithë jetën e saj këtu se ishte mësuese matematike dhe ka punuar dhe si pastruese në Itali.

E kam pa babën gati tu e m byt nanën dhe s’kam mujt me ba gjë, se s’kisha ca t’i bëja.

Lajme