Vjen ”Goditje” Shume E Rende Mbi Kosoven Nga Ministria E Rusise !! ‘Kosova Eshte Serbi’ Shkruan Ne Foto Te Publikuar Nga Ata…

Vjen ”Goditje” Shume E Rende Mbi Kosoven Nga Ministria E Rusise !! ‘Kosova Eshte Serbi’ Shkruan Ne Foto Te Publikuar Nga Ata…

Vjen ”goditje” shume e rende per Kosoven nga Ministria e Rusise !! ‘Kosova eshte Serbi’ shkruan ne foto te publikuar nga ata…

Një ditë më parë zedhe nesja e Ministrisë së Punëve të Jashtme ruse, Maria Zakharova pub.likoi një fotografi me mbi shkrimin Kosova është Serbi.

Kundërshtimi i pava resise së Kosovës sikurse nuk i mjafton Zakharoves qe u shpreh se perpjekja për të normalizuar në forme të shpejtuar raportin mes Kosoves dhe Serbise, eshte shkat erruese.

“Ne e konsi derojmë çdo përpjekje për të përshpejtuar të ashtu quajturen normalizim përfundimtar midis Beogradit dhe Prishtines dhe vendosjen e nje afati kohor arbitrar për arritjen e kësaj si shkatë.rruese. Është më erëndësishme te koor dinohet nje plan i zbatueshëm qe gjithashtu do të pranohet nga publiku, shkroi Zakharova ne rrjetin social Twitter.

Lajme