Tea nuk e kursen fare Beartin, e fëlliq para syve të të gjithëve me veprimin e fundit

Tea nuk e kursen fare Beartin, e fëlliq para syve të të gjithëve me veprimin e fundit

Tea dhe Bearti janë një ndër çiftet më të komentuar së fundmi në portalet rozë. Të gjithë njerëzit janë sy dhe vesh për të kuptuar të rejat e fundit në lidhje me çiftin më të ri.

Së fundmi Tea në llogarinë e saj në Instagram ka krijuar një mini intervistë të vogël me ndjekësit e saj.

Një ndër pyetjet ishte: Çfarë është ajo që të pëlqeu më shumë tek Bearti dhe të fitoj si femër?

“Një korigjim e kam zënë unë se ky kishte t urp. Kishte t urp nga unë.”– përgjigjet Tea.

Lajme