Krenari! Motra e Elvana Gjatës arrin atë që se ka arritur asnjë shqiptar më parë në Gjermani, ja çfarë është

Krenari! Motra e Elvana Gjatës arrin atë që se ka arritur asnjë shqiptar më parë në Gjermani, ja çfarë është

Motra e këngëtares së famshme shqiptare Elvana Gjata, Migena e cila është soprano, ka arritur të bëj ëndrrën e saj realitet.

Migena Gjata ka hapur shkollën e saj të kantos në gjermani. E para që ka dhënë këtë lajm ka qenë Besa Kokëdhima. E më pas Elvana Gjata në një postim në Instagram shprehu lumturinë dhe krenarinë për të motrën:

‘Jam jashtëzakonisht e lumtur dhe krenare që sapo plotësove një nga ëndrrat e tua më të vjetra. Shkolla jote e Këndimit! Në Dusseldorf.
Këngëtarët e rinj do të jenë me fat që të punojnë me ty, unë isha!‘, shkruan Gjata.

Lajme