Gruaja E Pasur Ulet Prane Nje Te Varferi Ne Aeroplan, Ajo Qe Ndodh I Perlot Te Gjithe

Gruaja E Pasur Ulet Prane Nje Te Varferi Ne Aeroplan, Ajo Qe Ndodh I Perlot Te Gjithe

Një grua e re e pasur u ul pranë një të moshuari të varfër në një aeroplan. Ajo nuk priti asnjë sekondë pasi zuri vendin e saj dhe thirri menjëherë asistenten e fluturimit.Asistentja e fluturimit u afrua dhe u përgjigj ngrohtësisht, kur gruaja befas ia priti: “Ju lutem më gjeni një vend tjetër menjëherë”.Asistentja u përgjigj: “Na bën të ndjehemi shumë keq zonjë, por të gjitha vendet janë rezervuar”.


Gruaja e pasur u përgjigj: “Më bën të ndjehem keq shumë edhe mua por nuk kam ndërmend të udhëtoj pranë një endacaku të pavlerë. Bej diçka urgjent!”Ndërkohë që burri i moshuar nuk po e besonte çfarë i shihnin sytë e dëgjonin veshët, asistentja e fluturimit u përgjigj: “Do të flas me kapitenin për këtë”.

Pak minuta më vonë, asistentja e fluturimit u kthye dhe i komunikoi që,“Kapiteni tha se ne mund të përdorim një vend të lirë në klasin e parë. Ai gjithashtu dëshiron t’ju kërkojë ndjesë, shumë madje, për udhëtimin me një person të tillë të tmerrshëm.”Sapo gruaja tentoi të ngrihej nga vendi i saj, asistentja e fluturimit ia shtriu dorën e saj të moshuarit dhe i tha:“Zotëri, ju lutem me ndiqni mua!”, veprim të cilin i gjithë aeroplani e duartrokitën.

Lajme