NDODHI E PA PRITURA | Milaim Zeka Ja Thotë Troç Batoni-T: “O Baton Ti Je Deshmitarë I Hages, Kallxo Drejtë Se Kur Ke Qenë Çka Ju Ke Thonë…

NDODHI E PA PRITURA | Milaim Zeka Ja Thotë Troç Batoni-T: “O Baton Ti Je Deshmitarë I Hages, Kallxo Drejtë Se Kur Ke Qenë Çka Ju Ke Thonë…

NDODHI E PA PRITURA | Milaim Zeka Ja Thotë Troç Batoni-T: “O Baton Ti Je Deshmitarë I Hages, Kallxo Drejtë Se Kur Ke Qenë Çka Ju Ke Thonë…

Zeka: Baton Haxhiu ka qenë i intervistuar nga Specialja, le të tregojë para opinionit se kur ka qenë dhe çka është pyetur.Gazetari dhe analisti i njohur, Milaim Zeka, në një intervistë dhënë për “Syri TV”, duke folur për publikimin e dosjeve nga media e Baton Haxhiut, ka treguar për herë të parë për opinionin e gjerë se i intervistuar nga Specialeja ka qenë edhe vetë Baton Haxhiu.“Në këto dosje janë hetur për v asje, për droë, për mafl, për një milionë matrapazllëqe edhe krerët e tjerë të shtetit. Janë të hetur edhe Hashim Thaçi, edhe Behgjet Pacolli, është i hetuar edhe Baton Haxhiu, dhe mos harroni diçka, po e them për herë të parë, ka qenë i intervistuar vetë nga Specialja”, ka thënë Zeka.Lidhur me këtë, Zeka ka kërkuar Baton Haxhiu që të dalë e të dëshmojë përpara opinionit se kur ka qenë i intervistuar dhe cilat kanë qenë pyetjet ndaj tij nga ana e p okur rëve të Speciales.Zeka në këtë intervistë për “Syri TV” ka pyetur publikisht Baton Haxhiun edhe për një version tjetër të vrasjes së Xhemajl Mustafës, të cilin e kishte dhënë Baton Haxhiu sa ishte në televizionin Klan Kosova.

“Kam një pyetje për Baton Haxhiun, si ka mundësi që ky njeri e ka e ka intervistuar në bur un e sigurisë së lartë, një dëshmitarë të mbrojtur nga ana e P okuro isë Speciale, i njohur me emrin Shkumbin, i cili ka deklaruar në intervistën e Baton Haxhiut se z.Xhemaj Mustafa, ish-këshilltarin e presidentit Rugova, e ka ekzekutuar me dorën e tij një v asës me një emër krejt tjetër që quhet Agron Sylejmani. Në qoftë se unë intervistoj një njeri, i cili është i gjallë dhe më dëshmon për një v asje dhe në një moment të caktuar, i nxjerr dosjet e vitit 2001, 2002, 2003, dosje që flasin për dëshmitarë të v ed ekur, ku është etika e ime si gazetar, ku është qëllimi, kënd po dua ta dëmtoj në këtë rast.Prandaj, z.Baton Haxhiu, o duhet t’i qëndrojë versionit të Shkumbinit, apo t’iu referohet dosjeve të UNMIK’ut”, ka deklaruar Zeka.Videon mund ta ndiqni ketu(KUJDES!!! Te gjitha te drejtat i takojne autorit dhe publikuesit te videos):

Lajme