MARRE! Ibrahim Kelmendi i gëzohet shkuarjes së Thaçit në Hagë

MARRE! Ibrahim Kelmendi i gëzohet shkuarjes së Thaçit në Hagë

MARRE! Ibrahim Kelmendi i gëzohet shkuarjes së Thaçit në Hagë: Urime çlirimi…!

Pak pasi Thaçi bëri të ditur se iu është konfirmuar aktakuza dhe ka dhënë dorëheqje nga posti i presidentit, Kelmendi në Facebook ka shkruar “Urime Kosovë për çlirimin nga gjarpri”.

Përveç presidentit, dorëheqje ka dhënë pas konfirmimit të aktakuzës edhe kreu i PDK-së, Kadri Veseli.

Lajme