A e gjeni kush është vajza në foto?- Ajo është njëra prej këngëtareve më të dashura

A e gjeni kush është vajza në foto?- Ajo është njëra prej këngëtareve më të dashura

Është një nga këngetaret më të mira te muzikës shqiptare.

Vajza në foto është Shkurte Fejza këngëtarja ishte me të vërtet një artiste e kompletuar.

Ajo këndon shumë bukur dhe është e mrekullueshme. Por kjo foto është e vjetër dhe nja nga fotot e rralla të këngëtares Shkurte Fejza.

Lajme