Ja Sa Eshte Rroga E Valdete Daka… Do Habiteni Nga Kjo Shifer Marramendese

Ja Sa Eshte Rroga E Valdete Daka… Do Habiteni Nga Kjo Shifer Marramendese

Analisti, Feim Tahirsylaj, e ka quajtur kapëse kryetaren e Komisonit Qëndror të Zgjedhjeve Valdete Dakën.Tahirsylaj, përmes një shkrimi në Facebook, ka numëruar pasurinë e Dakës, e cila kap vlerën e qindra mijëra eurove. Gjynah, Shumë e “ nënë Valdetja” – kjo kapëse e shtetit!” ka shkruar Tahirsyla.Tri vende pune; mbi 40.000€ pagë vjetore; banesë të blerë më 2010; shtëpi pushimi të blerë më 2014; më 2019 i shton pasurisë së saj edhe një banesë në Prishtinë (172 m2).

Si dhe shtëpi pushimi në Brezovicë (në vlerë 216 mijë euro); 10.700€ para të kursyera në banka; plus statusin e “e të dëmtuarës”…Gjynah. Shumë e “ nënë Valdetja” – kjo kapëse e shtetit!

Lajme