Isa Mustafa ”Befason” Te Gjithe Me Deklaraten Per Vjosa Osmanin !! Kur Te Votohet Per Presidente Vjosa

Isa Mustafa ”Befason” Te Gjithe Me Deklaraten Per Vjosa Osmanin !! Kur Te Votohet Per Presidente Vjosa

Isa Mustafa ”befason” te gjithe me deklaraten per Vjosa Osmanin !! Kur te votohet per Presidente Vjosa, ne do te…?
Lidhja Demokrat,ike e Kosovës, nuk do të qëndr.ojë në sallën e Kuvendit kur pritet të vot,ohet Vjosa Osmani për pres.idente.

Kështu ka konfi,rmuar vet kreu i LDK-së, Isa Mustafa, i cili ka th.ënë se partia e tij nuk do t’ia bëjë kou,rumin Vjosa Osmanit për presi.dente,Mustafa në Klan Kosova, ka thënë se Osma,ni nuk është personi i duhur për pr,esidente, ndërsa shtoi se a.jo e ka derën hapur për tu kt,hyer në LDK.

“LDK-ja nuk do të rrij,ë në sallë, Osmani nuk është personi i duhur për pres.ident. Ne si LDK e kemi kand,iduar për kryeministre në zgjedh,jet e kaluara, ajo ishte një femër e zonja dhe e zgj.uara, ajo ka dal kundër LDK-së dhe kurdo që i bie pis,hman ajo mund të kt.hehet.

Vjosa e ka pa,rë që është gabim që ësh,të lar guar nga LDK-ja”, ka thën.ë Mustafa…

Lajme