Një luf’të e pazakonshme mes kalit dhe traktorit, kush do fitojë?(video)

Një luf’të e pazakonshme mes kalit dhe traktorit, kush do fitojë?(video)

Po bëhet fjal për kët videon që ka ndodhur sod para disa ore. Nje gare e pazakont eshte zhvilluar edhe ate mes nje kali dhe nje traktori te fuqishem. Per te kuptuar se kush doli fitues keni pamjet me poshte.

Lajme