Ka Dy Sëmundje Të Liga, Djali Katër Vjeç Të Prek Në Zemër: Lutuni Të Gjithë Zotit Që Unë Të Shërohem Se Dua Të Rritem

Ka Dy Sëmundje Të Liga, Djali Katër Vjeç Të Prek Në Zemër: Lutuni Të Gjithë Zotit Që Unë Të Shërohem Se Dua Të Rritem

Liami është vetëm katër vjeç, por ai vuan nga një sëmundje e ligë. Kur të rritet, ai dëshiron të jetë një zjarr fikëNë fillim të janarit, nëna e tij, Natalia, vuri re ma vi josje në trupin e Liam. Ajo mendoi se djali i saj i vogël mund të ishte rrë zuar diku, por shenjat e zeza nuk ikën nga trupi i tij. Më pas ajo e çoi për vizitë, por mjekët i thanë atë që nuk e kishte menduar asnjë herë.

Mjekët i thanë se Liam vuan nga an emia Fan coni, një sëmundje jashtëzakonisht e rrallë gjene tike dhe MDS, një sëmundje ser ioze e sistemit hematopoietik.

Nëna Natalie tregon:

“Kur mora diagn ozën, isha plotësisht në shok.”

Liami lodhet shumë dhe ka dhi mbje, nuk ka uri, por ai qesh. Madje kur gazetarët e ”Bild” shkuan tek ai, i vogli vetëm qeshte.

Ai u tha:

Unë e di që do shërohem, por ju lutuni të gjithë për mua te Zoti që unë të shërohem se dua të rritem dhe të bëhem zjarrë fikës.

Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora.

Lajme