Mos kalo pa NGUSHËLLIME / U kollit fort dhe më pas u bë blu, vajza dy vjeçe jep shpirt/ Kishte gëlltitur një gjë …

Mos kalo pa NGUSHËLLIME / U kollit fort dhe më pas u bë blu, vajza dy vjeçe jep shpirt/ Kishte gëlltitur një gjë …

U kollit fort dhe më pas u bë blu, vajza dy vjeçe jep shpirt/ Kishte gëlltitur një gjë që është në shtëpinë e çdo shqiptari, nëna e saj: Bëni kujdes!

Paku jdesia e një prindi mund të bëj që një fëmijë i vogël të h umb edhe jetën. E tillë është historia e vajzë 2 vjeçe Brianna Florer. Ajo shkoi në spital në gjendje të rëndë dhe dha shpirt.

Vajza e vogël hu mbi je tën sepse kishte ngrënë diçka që mund të gjendet në shtëpitë e të gjithëve. Prindërit e të voglës që humbi jetën u bëjnë thirrje të gjithë prindërve që të jenë më të kujdesshëm.

Vajza e vogël pati të vjella disa ditë dhe një ethe. Të gjithë menduan se ajo ishte ftohur. Gjyshi i saj tregon se ajo po luante me motrën dhe vëllanë e saj kur nisi të kollitej fort, më pas volli gja k dhe u bë blu. Prindërit e saj, Brian dhe Stephanie Florer më pas thirrën një amb ulancë. Vetëm pasi kishin parë një mjek ata më në fund kuptuan shkakun e vërtetë të të gjitha simptomave të saj.

Pas një radiogr afie, ekipi mjekësor iden tifikoi një bateri të vogël metalike të rrumbullakët që po i shkaktonte problemin vajzës. Kjo e fundit do ta kishte gëlltitur gjashtë ditë më parë, pa e kuptuar asnjë anëtar i familjes së saj.

”Ata e ope ruan atë për 2.5 orë,” thotë gjyshi i tij, duke shtuar se ata nuk ishin në gjendje të ndalonin gja kderd hjen. Për të nuk mund të bëhej më asgjë vajza e vogël hu mbi jetën.

Lajme