(Video) Ska ndal! Ledjana dhe Antonela zihen për të, por ja çfarë ka bërë Mevlani në Gjermani dhe me kë ishte në makinë: Ndërroje atë…

(Video) Ska ndal! Ledjana dhe Antonela zihen për të, por ja çfarë ka bërë Mevlani në Gjermani dhe me kë ishte në makinë: Ndërroje atë…

Mevlani është një nga djemtë më të njohur në ”Përputhen”. Ai ka qenë ndër djemtë e parë në Shqipëri, që kanë dalë në televizor të kërkojnë dashurinë.

Në fillim doli në takime me Shqipen dhe Fjorelën por me to nuk i eci. E njëjta gjë ndodhi mes tij Sindit dhe më vonë edhe Melisës.

Kurse tani Mevlani është midis Antonelës dhe Ledjanës. Kësaj të fundit ai i ka bërë edhe një këngë. Disa ditë më parë Mevlani shkoi në Gjermani, ku ka punuar prej vitesh.

Në një video që është postuar ai dëgjon këngën e Ledjanës teksa udhëton me makinë në rrugët e Gjermanisë. Në video ai thotë:

Janë mbyllur dyqanet. Ja Gjermania si është.”

Në makinë ai është me një shok dhe madje i thotë ma ndërro dhe pak këngën. Por mesa duket Mevlani ka thyer rregullat në Gjermani, duke bërë xhiro me makinë natën.

Lajme