Si është puna/ Ana ka pet mat në një d ivan me Atdheun dhe djalin e ri që ka fë mijë: Mos e bën me të dy në…

Si është puna/ Ana ka pet mat në një d ivan me Atdheun dhe djalin e ri që ka fë mijë: Mos e bën me të dy në…

Ditën e sotme disa foto të Ana Lleshit dhe konk urrentit më të ri të “Për’pu then”, Arsimit, bënë xhiron e rrje tit. Ata të dy postuan në rrje tet e tyre so ciale në InstaStory, pa mje ku dallohej qartë se div ani në të cilin po qëndronin ishte i njëjti. Gjithashtu, vihet re se dhe dritarja e shtëpisë ku ata kanë postuar foto është po e njëjta

Ndërkohë ditën e sotme gjatë një l idhje live në Instagram, ndje kësit vunë re të njëjtin detaj si te Arsimi dhe Ana edhe në shtëpinë e Atdheut. Në një video dallohej qartë se Atdheu ishte ulur në po të njëjtin divan si dy të tjerët e përmendur më sipër dhe po ashtu dritarja pas tij ishte e ngjashme me ato në fotot e Anës e Arsimit.

Lajme