Mos kalo pa dhene ngush.llime/Vogë.lushi bie në pelgun e ujit dhe hum.b je.tën, e ëma përlotet: Dola jashtë dhe.

Mos kalo pa dhene ngush.llime/Vogë.lushi bie në pelgun e ujit dhe hum.b je.tën, e ëma përlotet: Dola jashtë dhe.

Një nënë ka kujtuar ditën kur ajo humbi t ra gjikisht vogëlushin e saj pasi ai u mb yt në një pellg uji në kopshtin e tyre pas shtëpisë.

Lucy Herd h umbi djalin e saj, Jack, pak para ditëlindjes së tij të dytë në 2010. 46-vjeçarja nga Berkshire, kujtoi ditën kur bëri një telefonatë, që do t’i ndryshonte jetën papritmas.

Lucy, gjithashtu mamaja e Josh, tashmë 24 vjeç, dhe Ellé, 19, thotë se ajo e la Jack-un që të vizatonte teksa iu përgjigj një telefonate dhe bisedoi për pak minuta. Por kur ajo u kthye, dyert e pasme ishin të hapura dhe Xheku nuk shihej askund.

Ajo i tha Mirrorit: “Po e thërrisja, dola jashtë dhe qeni u ul pranë pellgut dhe unë aty e kuptova”.

Lajme