Bekim Jashari Sapo E ”DRIDHI” Krejt Kosoven, Publikon Nje Video Te Rralle Te Familjes Jashari

Bekim Jashari Sapo E ”DRIDHI” Krejt Kosoven, Publikon Nje Video Te Rralle Te Familjes Jashari

Bekim Jashari sapo e ”DRIDHI” krejt Kosoven, publikon nje video te rralle te Familjes Jashari

Kryetari i Skë,nderajt Bekim Jashari, i ka falënderuar vizit.orët e shumtë që sot nder uan të rë nët në Kompl eksion Memorial “Adem Jashari” në Prekaz.J,ashari me këtë rast ka p ublíkuar një video ku shih.et babai i tij, h eroi i Kosovës Hamëz Jash,ari duke vall ëzuar.

Kjo s ekuencë ishte xh iruar në odën e Jasha,rajve në vitin 1995.“Falënderime të pa numë.rta për míjëra vizitorë, vellëzer e motra të k ombit tonë dhe miq ndër,kombëtar, që sot vizituan e nd eruan të r ënët në K ompleksin Memoríal “Adem Jashari”, në P rekaz”.“Për të gjithë ju bashkëkombas ju ftoj që ta ndíqni një përmbl.edhje të ditës së sotme dhe një s ekuencë të babu,shit Hamëzes, duke vall ëzuar në kullën tonë në vitin 1995. Gjithmonë bashkë për kombi,n shtetin dhe hist orinë tonë të l avdíshme!”. 

Lajme