Votoni !!! A Duhet Te Behet Vjosa Osmani Presidente E Kosoves ??

Votoni !!! A Duhet Te Behet Vjosa Osmani Presidente E Kosoves ??

Votoni !!! A duhet te behet Vjosa Osmani presidente e Kosoves ??
A duhet te behet Presidente perseri ish presidentja Vjosa Osmani apo jo shprehni mendimin tuaj ne sondazhin online me poshte, ky sondazh eshte bere ne faqe serioze strawpoll.com ku vota juaj eshte e fshehte dhe mund te votoni vetem nje here e jo me shume.

Lajme