Prekëse: Dhëndrri tenton të ngritet nga karroca kur dëgjon këtë këngë në emision

Prekëse: Dhëndrri tenton të ngritet nga karroca kur dëgjon këtë këngë në emision

Dhendri i cili eshte martuar kete vit Mahmut Tarashaj dhe Valentina Tarashaj ishin mysafire ne Kojshia Show.
Nga kjo atmosfere e krijuar edhe pse fatkeqesisht Mahmuti eshte ne karroce tenton te zgjohet kur degjon kete atmosfere te krijuar.

Lajme