Mësoni një detaj të këti çifti që nuk e keni ditur derimë tani

Mësoni një detaj të këti çifti që nuk e keni ditur derimë tani

Shumë këngëtare të njohura i kanë hyrë firnesit, për ta rregulluar e formësuar trupin dhe po ia dalin sukseshëm.

Edhe Aida Doçi ka nisur me fitnes dhe po krijon linja ideale trupore. Këngëtarja, shihet duke ushtruar, madje ngjanë në profesioniste, shkruan “Kosovarja”.

Aida Doçi është dukur përherë në formë të mirë fizike, por sipas saj paska ende nevoj për përmirësime.

Ndryshe, teksa Aida po dobësohet, i shoqi i saj Naseri pas marteses ka shtuar në peshë.

Lajme