Lajmi Fundit: Përhajr Na Qoftë / Hashim Thaçi Po Kthehet Si ‘HERO Dhe BABA’ I Kosovës

Lajmi Fundit: Përhajr Na Qoftë / Hashim Thaçi Po Kthehet Si ‘HERO Dhe BABA’ I Kosovës

Gazetari Valon Syla ka thënë se Hashim Thaçi do të kthehet në Kosovë në muajin prill.Këto komente ai ka thënë në emisionin Pressing në T7. “Kam informacione që Hashim Thaçi kthehet në prill”, ka shkruar ai. Tutje ai ka thënë se në historinë e Kosovës janë vetëm dy figura që do të futen në historinë e vendit. “Në historinë e Kosovës kanë me u mbajtë Hashim Thaçi dhe Ibrahim Rugova”, ka shtuar ai. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Gazetari Valon Syla ka thënë se Hashim Thaçi do të kthehet në Kosovë në muajin prill.Këto komente ai ka thënë në emisionin Pressing në T7. “Kam informacione që Hashim Thaçi kthehet në prill”, ka shkruar ai. Tutje ai ka thënë se në historinë e Kosovës janë vetëm dy figura që do të futen në historinë e vendit. “Në historinë e Kosovës kanë me u mbajtë Hashim Thaçi dhe Ibrahim Rugova”, ka shtuar ai.

Lajme