(Video) Keni Parë Ndonjëherë Dele Kështu Ju? Do Habiteni Se Çfarë Bën Ajo, Nuk Do E Besoni Dot

(Video) Keni Parë Ndonjëherë Dele Kështu Ju? Do Habiteni Se Çfarë Bën Ajo, Nuk Do E Besoni Dot

Do habiteni se çfarë bën ajo, nuk do e besoni dot. Delja e quajtur Bammie, u xhirua duke u zbavitur me trampolinën në një shtëpi në Vlagtwedde, në Groningen të Holandës, me një performancë atletike që habiti të zotët e shtëpisë. Një vajzë e vogël shihet që ndjek veprimet e deles nga dritarja. Pas disa kërcimeve radhazi,

Bammie shihet që ndalon për një moment kur shikon fëmijën brenda, dhe rinis më pas të kërcejë sa më fort që mundet. (Pamjet me poshte!

Lajme