Vajza Iku Në Gjermani Për Një Jetë Më Të Mirë , 22-Vjeçarja Qan Dhe Tregon: TaIIen Me Mua Se Mbaj Mbules Dhe Besoj Te AIIahu

Vajza Iku Në Gjermani Për Një Jetë Më Të Mirë , 22-Vjeçarja Qan Dhe Tregon: TaIIen Me Mua Se Mbaj Mbules Dhe Besoj Te AIIahu

Ajo është 22 vjeçe, por pjesën më madhe të jetës e ka kaluar në Gjermani. Nigar A. mban shami sepse beson te Allahu edhe familja e saj. Vajza e re vjen nga një familje që ka besim mysliman. E reja tregon se për këtë gjë paragj ykohet shumë herë në Gjermani.Me lot në sy ajo ka treguar për ”Bild” se nuk e kanë lejuar të futet në një palestër për t’u stërvitur. Vajza ka thënë: JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Plestra ku doja të shkoja unë është shumë e madhe ka 3000 klientë, doja të bëja një seancë prove dhe më pas do të vendosja do filloja apo jo. Por ata patën një problem me mua dhe ajo ishte shamia ime. Ata nuk munden të më lë ndojnë mua sepse mbaj shami dhe përse besoj te Allahu. Qava shumë, nuk është hera e parë që më ndodh

Lajme