Hidhet në det për të sfi.duâr peshkâqenin e bardhë por…

Hidhet në det për të sfi.duâr peshkâqenin e bardhë por…

Nje burrë në Kaliforni është hedhur nga varka e tijj në Oqeanin Paqësor për të notuar me një peshkaqen.

Mirëpo, adrenalina zgjati vetëm pak minuta pasi burrin e zuri p ani ku se mendoi se peshkaqeni që ishte duke notuar me të ishte një peshkaqen i bardhë.

Edhe Rayder e kuptoi se kjo ishte një ide e keqe dhe se nuk duhej ta kishte bërë. ‘Kjo ishte një ide e keqe!’-

u thotë Ryder miqve të tij të cilët po e prisnin në anije dhe po i kërkonin që të kthehej. Ai filloi të largohej nga peshkaqeni dhe të notonte sa më larg.

Lajme