E Pabesueshme / Jas a million euro ka dhuruar Halil Kastrati kjo e poshtëron…

E Pabesueshme / Jas a million euro ka dhuruar Halil Kastrati kjo e poshtëron…

Bamirësi i madh Halil Kastrati ka dhuruar mbrenda vitit deri tani 18 milionë euro, Kjo e poshtron çdo politikan që thotë ‘’ia dua të mirën Kosovës’’.

Bamirësi i madh Halil Kastrati ka dhuruar deri tani 5mijē pako ushqimore, me vlerë 55euro e që i bie mbi 225mijë euro.

Ka ndërtuar 46 banesa dhe shtëpi për skamnorët në vlerë 1 milionë e rreth 300mijë euro. . Nëse ai vazhdon kështu i bie që mbrenda vitit ai të dhuroj donacion 18 milionë euro. Kjo e poshtron çdo politikan që thotë ‘’ia dua të mirën Kosovës’’.

Kjo është diçka madhështore. Populli human, bravo. Ta shpërndajmë 10 mijë here

Bamirësi i madh Halil Kastrati ka dhuruar mbrenda vitit deri tani 18 milionë euro, Kjo e poshtron çdo politikan që thotë ‘’ia dua të mirën Kosovës’’.

Lajme