Ky voglush ftohet ne emision per te treguar ngjarjen e tij te trishtueshme , te cilin e kidnapuan disa persona per tja shitur organet e tij, dhe pastaj e varrosen per se gjalli ,por i mbijetoi kesaj tragjetije ai del nga dheu i gjall por me shum pasoja

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page