Forcat e NATO-s kanë filluar të përqendrojnë grupet e tyre sulmuese detare në ujërat e Detit Mesdhe. Kjo ndodhi në sfondin e një përkeqësimi të rëndë në marrëdhëniet midis Rusisë dhe Aleancës së Atlantikut të Veriut. Sipas të dhënave të paraqitura, aktualisht janë tre aeroplanmbajtëse në Detin Mesdhe qendror
Përqendrimi i anijeve luftarake në pjesën qendrore të Mesdheut është një shqetësim shumë serioz, pasi NATO ka bërë vazhdimisht deklarata kërcënuese kundër Rusisë, dhe duke marrë parasysh aviacionin luftarak të vendosur në aeroplanmbajtëse, aftësitë e luftëtarëve janë mjaft të mjaftueshme për të arritur në territorin ukrainas. , veçanërisht pasi avionët e mëhershëm të karburantit ishin vendosur në Evropë.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page