Pasi qe shumica e kafsheve nuk gjenden ne gjiith vendet e botes ,Nje nder arsyet psrse macja esht nje kafshe qe gjendet ne gjith boten,, esht ajo qe macja esht mbrojtesi me i mir shtepiak pothauj qe sfidon xhdo xhalles qe mund te hyn ne shtepin tuaj, dhe qe macja ka nje shpejtsi te madhe madje qe shum leht sfidon nje gjarper. Shikimi i mirë dhe dëgjimi i zhvilluar bëjnë kafshët e maces bëhu një lloj luftëtari i shkathët, por më e rëndësishmja, shumë dinak. ekzistonin për afërsisht 32 milion vjet. Këto kafshë kanë karakteristika shumë interesante për të studiuar. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page