Gjeli trim sulmon një kalë!!Skenë e pabesueshme/ Kafshë të vogla të patrembur në botën e kafshëve Shikoni kafshë të guximshme dhe të patrembur… Filmuar nga kamerat!!Më shumë se 5 kafshë të patrembur..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.