Zogu sekretar është një zog grabitqar i madh, kryesisht tokësor në Afrikë, zakonisht gjendet në kullotat e hapura dhe savanat e rajonit.Ai vendoset në familjen e zogjeve grabitqar si skifter, shkaba dhe harre.Mos lejoni që pamja e këtij zogu t’ju shpërqendrojë. Zogu sekretar ka një goditje serioze!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.