Helikopteri Mars Ingenuity i NASA-s e mori këtë imazh duke përdorur kamerën e tij me ngjyra me rezolucion të lartë. Kjo kamerë është e montuar në trupin e helikopterit dhe e drejtuar afërsisht 22 gradë nën horizont.Ky imazh është marrë më 20 prill 2022 (Sol 418 i misionit Rover Perseverance) në kohën mesatare diellore lokale prej 11:38:45. Kjo ishte data e fluturimit të 27-të të Ingenuity. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.