Me më shumë se 80% të oqeanit për t’u eksploruar ende nga njeriu, është e sigurt të thuhet se ka qindra mistere të varrosura thellë brenda deteve, që presin të zbulohen. Dhe herë pas here, njerëzit arrijnë të hasin në këto thesare të pazakonta që kanë bërë rrugën e tyre drejt thellësive të oqeanit.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page