Qarkullon nje video ne rrjetin social, shkenctaret kan publikuar kete video duke deklaruar se kjo shtepi esht gjetur ne siperfaqen e marsit,
Gjetjet nga shkencëtarët e roverit nxjerrin në pah shumëllojshmërinë e mostrave që gjeologët dhe shkencëtarët e ardhshëm të lidhur me programin e agjencisë për kthimin e mostrave në Mars do të duhet të studiojnë me shum per kete gje.. shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.